Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Medlem av Elkonor din landsdekkende elektrikerkjede

Drøbak Elektriske AS - din elektriker i Follo ( Drøbak, Nesodden, Vestby, Ås, Ski og Oppegård) Hurum og Røyken

Vi utfører alt arbeid innen elektroinstallasjoner. Vårt motto er:                                                                 "Enten gjør vi det ordentlig! eller så gjør vi ikke jobben i hele tatt". 

Våre elektriker foretar nyinstallasjon, forbedring, oppgradering, feilsøkning og utbedring av feil på ditt elektrisk anlegg. Vi har eget personell til å utføre boligkontroll og termofotografering.

Toshiba Varmepumper

Drøbak Elektriske er en godkjent varmepumpe installatør, hvor vi leverer og installerer Toshiba. Ta kontakt med oss for pris og befaring.

Teknologiledende luft til luft varmepumper med flere fordeler

- Sparer strøm
- Gir jevnere og mer behagelig innetemperatur
- Utviklet for norsk klima
- Miljøvennlige
- Enkle i bruk

Over 40 års erfaring

Med over 40 års erfaring er japanske Toshiba blant de ledende i verden på varmepumpeteknologi. Toshibas luft-luft varmepumper er med på å sette standarden for å kunne gi deg det siste innen strømsparing, brukervennlighet og komfort. 

Perfekt temperatur inne - uansett hva som skjer ute

Norge har et utfordrende klima med vær som veksler fort og temperaturer som svinger fra høyt til veldig lavt. Derfor har Toshiba utviklet varmepumper som er optimalisert for å kunne takle våre forhold. Uansett om du bor i områder med mye regn og vind, eller kjenner på ekstrem innlandskulde, gir Toshiba varmepumper perfekt temperatur inne - uansett hva som skjer ute.

For ytterligere informasjon vedr Toshiba varmepumper se link https://www.toshibavarmepumper.no/varmepumper-luft-luft/

 

Snart åpner nettbutikken

Som medlem av Norges største elektrikerkjede Elkonor kan vi snart glede alle med vår nye nettbutikk. Her vil man finne priser på ferdiginstallerte produkter fra et bredt spekter. Nettbutikken vil til stadighet være i endring med nye pakker og tilbud.

Råd og inspirasjon

Elbil hjemmelader

Alt om lading av Elbil – kort fortalt

Enten du har eller vurderer å gå til anskaffelse av en elbil, er det mange som har spørsmål om lading og bruk av ladestasjoner. Det tryggeste, raskeste og mest praktiske vil alltid være å installere en fastmontert ladestasjon.

Designlysbryter fra Elko

Designlysbrytere

Det finnes flere leverandører på markedet som har spesialisert seg på lysbrytere med et funksjonelt design tilpasset interiørtrender og en moderne livsstil.

Bilde av Panelovn fra Dimplex Nobø

Fordeler med elektrisk oppvarming

Elektrisk oppvarming har rask og stabil effekt, og med moderne teknologi kan du faktisk redusere energiforbruket med bruk av panelovner og varmekabler.