Gå til innholdet
Medlem av Elkonor — din landsdekkende elektrikerkjede

Om oss

Drøbak Elektriske AS er en servicebedrift med fokus på privat- og bedriftsmarkedet i Drøbak og omegn

Drøbak Elektriske AS har vært ledende elektrobedrift i Drøbak siden 1985, og har i dag en stab på 10 faglig dyktige elektrikere med lang erfaring. Vi er en servicebedrift med aktiv tilstedeværelse i Drøbak / Frogn. Vi tar på oss alt fra små service- og vedlikeholdsoppdrag til mellomstore prosjekter. For å kunne bevare fokus og vår høye kvalitet i privatmarkedet tar vi ikke på oss større prosjektoppdrag. Vi har prosjekt avdeling med egne ansatte og utfører prosjekter opp til 4 mill – elektroentreprise.

Det stilles høye krav til riktig utførelse av elektriske arbeider. Drøbak Elektriske AS er et solid firma, både økonomisk og faglig, der du kan være trygg på at arbeidene utføres i henhold til dagens standard.


HISTORIEN

Drøbak Elektriske AS ble etablert i 1985 og har siden den gang vært en seriøs leverandør av elektrotjenester for private og næringsdrivende i Drøbak, Nesodden, Ås, Vestby, Ski, Hurum, Oslo og Østfold. Drøbak elektriske har 15 ansatte fordelt på 9 montører, 3 lærlinger og 3 kontor.

Du kan være trygg på at våre elektriske arbeider utføres i henhold til dagens standard.

 

TJENESTEOMRÅDER

BEFARING. Vi kommer gjerne på befaring (kostnadsfritt), og leverer uforpliktende tilbud med våre anbefalte løsninger.

TJENESTER. Lys- og generell elektroinstallasjoner, feilsøking og feilretting, modernisering av sikringsskap, omlegging av inntak. Vi leverer og monterer moderne lysstyringssystemer, enkle og avanserte varmeløsninger for eneboliger, hytter, butikker, kontorer og industribygg. Kort sagt: Alt du forventer av en moderne elektriker.

BRANNFOREBYGGENDE TILTAK. Elsjekk av bolig, næring, landbruk samt termofotografering etter normen 405: med rapport til fast pris, levering og montering av beskyttelse mot lynnedslag og brannvarslingsanlegg. Vi er godkjent i hht Veritas sin norm.

SLUTTRAPPORT. Det utstedes sluttdokumentasjon inkludert samsvarserklæring som garanti for at vårt arbeid er uført i henhold til gjeldene regelverk; FEL og NEK 400


Referanser

De fleste av våre oppdrag er mindre vedlikeholds- og installasjonsoppdrag for det offentlig, næringslivet og privatmarkedet. Referanser gis på oppfordring. Vi har utført arbeider for Frogn Kommune, Oscarsborg Hotell & Spa, Amfi Drøbak City, Slåke Invest, Veidekke Entreprenør, Sats Bygg, TTS Handling Systems, Norges miljø- og biovitenskapelige universitet, NMBU, Drøbak Ridesenter, KIWI Norge, Meny Drøbak, Bama, Norsk institutt for vannforskning (NIVA), Norgesbuss, Julehuset, Europris, mange av de næringsdrivende i Drøbak sentrum og ikke minst «alle» boligeiere i Drøbak.

Drøbak Elektriske AS har god økonomi som også er en trygghet for våre kunder. Vår rating hos kredittselskapene er AAA, noe som også bør være særdeles avgjørende for valg av din fremtidige elektroentreprenør.