Serviceelektriker med fagbrev


Vi søker en ny kollega til vårt team pga økt oppdrags-mengde innen service og vedlikehold. Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og en kollegiale med lang og høy kompetanse innen vårt fagfelt.

80% av våre oppdrag er serviceoppdrag på privatboliger, fritidsboliger og næringsdrivende i Drøbak/Frogn. Videre har vi også rammeavtaler med Frogn kommunen og andre næringsselskaper i Follo. Vi holder til i nye lokaler i Holtervien 4 1448 Drøbak.

Vi har gode arbeidsbetingelser, hvor vi kan tilby servicebil, god lønn og ubeskjedent det beste arbeidsmiljøet. Vi benytter Handyman til registrering av timer og materiell samt til kjøp hos vår elektrogrossist. Alle ServiceElektrikerne er utstyrt med egen PC.

Av vår nye kollega forventer vi at man skal ha god faglig kompetanse og ordenssans.

Er dette av interesse håper vi at du tar kontakt med oss på telefon 64931164 (Jørn eller Lars). Du kan også sende oss noen ord på mail post@drobak-elektriske


Drøbak Elektriske AS har vært ledende elektrobedrift i Drøbak siden 1985, og har i dag en stab på 10 faglig dyktige elektrikere med lang erfaring. Vi er en servicebedrift med aktiv tilstedeværelse i Frogn. Vi tar på oss alt fra små service- og vedlikeholdsoppdrag til mellomstore prosjekter.