Drøbak Gospel - Julekonsert 2017

Vi er glade for at Drøbak er en levende by! med mange flotte arrangementer. Drøbak Gospelkor med sitt flotte ensemble gir oss også i år også julefølelse med 2 konserter i Drøbak kirke den 4 og 5 desember. Drøbak Elektriske er i år også en økonomisk bidragsyter, til at Drøbak Gospelkor kan gi oss julefølelsen.

Ærre Mulig? - Drøbak Studiescene

Drøbak Elektriske er takknemlig for at boligeiere og næringsdrivende i Drøbak/Frogn benytter oss som sin leverandør av elektrikertjenester. I en kommune skal det være en samspill mellom aktørene og oppdragsgiverne hvor alle er avhengig av hverandre. Vi gir årlige driftsmidler/sponsorstøtte til lag og foreninger som gir barn og ungdom et tilbud. Samtidig er det mange andre foreninger som gir oss glede i tilværelsen. Drøbak Studiescene er et godt eksempel på dette hvor de gir oss humor og latter med sine hyggelige sarkastiske fortellinger om det som har preget vår kommune den senere tid. Arbeidet som Drøbak Studiescene legger ned og gleden de gir oss kvalifiserer til at Drøbak Elektriske har valgt å være en av hovedsponsorene. Dette kommer klart frem på den flotte plakaten som de har fått laget.

Ny kontrakt med Veidekke Entreprenør (Raveien i Ås)

Vi takker Veidekke Entreprenør for at de har vist oss tilliten med at vi har blitt tildelt kontrakt for levering av elektroentreprise på prosjekt Raveien i Ås. Leveransen er den nest største vi har noen gang har blitt tildelt. Vi gleder oss til å vise vår kompetanse som leverandør til større prosjekter. Oppstart for oss er januar 2018 og skal avsluttes juli 2018.

Ny montør - Peter Bostrøm

Vi ønsker Peter Bostrøm velkommen som ny kollega. Peter har 3 års erfaring med fagbrev som elektriker og vil gå inn i vårt serviceteam. Med han på plass er vi nå blitt totalt 17 ansatte - hvor med 10 elektrikere med fagbrev og 3 flotte og flinke gutter som avholder sin læretid hos oss.

2 stk nye lærlingkontrakter

Drøbak Elektriske har tegnet 2 stk nye lærlingkontrakter hvor Joakim Fjeld Nilsen og Robin Tomter Bakke vil starte opp hos oss 1. september 2013. Begge er bosatt i Frogn kommune og har gått på elektrolinjen ved Ås vdg. Skole. Vi gleder oss til å kunne gi våre to fremtidige «montører» god opplæring, slik at de om 2,5 år kan avlegge fagprøven som elektriker og bestå med «topp» karakter. Alle lærlinger vi har hatt den glede av å få opplære, har vi hatt 100% bestått, noe som vi er meget stolte av.

Nytt lydanlegg i Drøbak kirke

Drøbak Elektriske har vært en betydelig bidragsyter med sponsormidler for at Drøbak kirke skulle få nytt lydanlegg. Vi er glade for det gode samarbeide vi har hatt med Drøbak Gospel og Eivind Smith frem mot ferdigstillelse av anlegget. Som en lokal elektroentreprenør ser vi det som en viktig oppgave og kunne bidra til gode tiltak som gagner Frogn sine innbyggere og lokale foreninger. Selv om vi har vært sponsor, er det viktig å påpeke å takke Eivind Smith for alt arbeid han som frivillig har lagt ned i arbeidet. Uten slike ildsjeler ville dette ikke kunne blitt realisert.