stilling ledig

ServiceElektriker med fagbrev

Vi søker en ny kollega til vårt team pga økt oppdrags-mengde innen service og vedlikehold. Vi kan tilby spennende og utfordrende arbeidsoppgaver og en kollegiale med lang og høy kompetanse innen vårt fagfelt.

80% av våre oppdrag er serviceoppdrag på privatboliger, fritidsboliger og næringsdrivende i Drøbak/Frogn. Videre har vi også rammeavtaler med Frogn kommunen og andre næringsselskaper i Follo. Vi holder til i nye lokaler i Dyrløkkeveien 15, 1440 Drøbak.

Vi har gode arbeidsbetingelser, hvor vi kan tilby servicebil, god lønn og ubeskjedent det beste arbeidsmiljøet. Vi benytter Handyman til registrering av timer og materiell samt til kjøp hos vår elektrogrossist. Alle ServiceElektrikerne er utstyrt med egen PC.

Av vår nye kollega forventer vi at man skal ha god faglig kompetanse og ordenssans.

Er dette av interesse håper vi at du tar kontakt med oss på telefon 64931164 (Jørn eller Lars). Du kan også sende oss noen ord på mail post@drobak-elektriske

Drøbak Elektriske AS har vært ledende elektrobedrift i Drøbak siden 1985, og har i dag en stab på 10 faglig dyktige elektrikere med lang erfaring. Vi er en servicebedrift med aktiv tilstedeværelse i Frogn. Vi tar på oss alt fra små service- og vedlikeholdsoppdrag til mellomstore prosjekter.

  • 64 93 11 64
  • post@drobak-elektriske.no

24-timer døgnservice

Du kan ringe 64 93 11 64 når som helst på døgnet. Vi har vaktordning, og rykker ut på hasteoppdrag når det måtte være. Vår tilstedeværelse i området gir deg en ekstra trygghet om rask utrykning dersom noe haster

Drøbak Elektriske AS © 2017
Holterveien 4B, 1448 Drøbak | Tlf. 64 93 11 64

elkonor